Vælg en side

 

Om sommerhuset

Se meget mere af det huset byder på

Stue og køkkenalrum.

Dette hyggelige bjælkehus indeholder komfort og her kan ferien tilbringes uanset årstid. Opholdsstuen er smagfuldt møbleret og køkkenet har udgang til stor terrasse og stuen har udgang til stor udestue der også har udgang til terrassen. Om aftenen kan man slappe af med en god bog eller film på tv’et, der er også en dvd og masser af Disney film.
Der findes også masser af spil.
Alt i alt et dejligt hus med plads til 2 familier.
Der er trådløse Sonos højtalere. (Hvor man nemt og enkelt kan streame musik via Sonos app.)
Husets køkken er veludstyret med alt til en komfortabel ferie..

Noget af det du finder i køkkenet.

Kaffemaskine
Elkoger
Stavblender
Vaffeljern
Æggekoger
Køleskab
Fryser
Alm. Ovn
Kombi Ovn /Mikro
Opvaskemaskine
Der findes USB stik i væggen

Soveværelserne.

Er indrettet med en god dobbeltseng og tv i begge de 2 store værelser, der er dyner og puder. Børneværelset er indrettet med en køjeseng til 3 personer, da det nederste kan trækkes ud til en extra seng. Der er en babyseng, puslebord og en højstol. Der er indrettet et lille hjørne der kan bruges til en pc. hvor der er printer,

Hems og alkove.

Der er på hemsen 4 gode sovepladser og rigtig god plads til hygge. man kommer op via en trappe i gangen.
Alkoven som er i stuen er rigtig hyggelig, hvor man kan læse en god bog, som findes på hylderne, hvor der også er masser af spil.
Der er 2 sovepladser en forneden og en foroven.

Badeværelse og teknikrum.

Badeværelset er smagfuldt indrettet og byder blandt andet på gulvvarme. Spejlet i badeværelset har indbygget højttaler, så man kan tilslutte sin smartphone og nyde musik eller andet mens man tager sit morgenbad.

Teknikrummet er indrettet med vaskemaskine, tørretumbler Skabe med støvsuger og diverse rengøringsartikler. Der er extra toilet og håndvask

Grillhytte.

Er indrettet med siddepladser og skind omkring grillen. Der er bestik og tallerkener og rigtige snobrødspinde. Grillen skal tømmes for rester og alle ting rengøres efter brug. Sæderne kan også udvides og bruges som soveplads.

Legepladsen.

Der byder på timevis af god underholdning for de mindste består blandt andet af rutchebane, klatrevæg, 2 gynger, en stor væg man kan tegne på, sandkasse, samt et fint lille legehus. I området er der bordbænkesæt både til store og små.

Muligheder for hygge og afslapning.

Stor naturgrund med både en åben og en lukket terrasse, som er er møbleret med hyggekrog. Den lukkede terrasse, med udgang til den udendørs terrasse, indeholder udekøkken med køleskab samt spisebord. Der er en stor udendørs grillplads. Med gynger og siddepladser. Der er net til badminton, fodboldmål, samt bordtennisbord.

Sprøgsmål.

Kontakt os